Dom > О нама
О нама
Контактирајте нас
Хунан Хуатаи Церамицс Индустри Лтд
Додајте: Лонгхуан, Суњиаван, Лилинг град, провинција Хунан, Кина.
Тел: + 86-731-23386808
Факс: + 86-731-23386858
Емаилл: манагер@хнхуатаи.цн

Увод
Наша компанија се налази у Лилинг граду источне провинције Хунан, једном од неколико познатих " порцеланских центара " у Кини, специјализираном за производњу и трговину намирницама од порцелана и порцеланима.

Успоставили смо производну базу са најсавременијим производним погонима који покривају површину од преко 5.000 м, у њој се налази наша пословна зграда са више од 1.300м у поду. Скривени у традицији, али храбар у прихватању савремених идеја, током година смо се повезивали са другим мега фабрикама за размену техничког знања и фалсификовање стратешког партнерства, незамисливог предузимања у индустрији која је толико старија као ова. Ово резултира у техничкој прецизности и рађа широку категоризацију наших четири различита серија производа, а то су: ниске температуре црвеног глаза, камена, високог белог порцелана и магнезијског порцелана, са небројеним облицима у хиљадама глазираних завршних површина доступних за избор. Посвећени смо и необичном занату, који нас издваја од другог - истраживања и развоја порцеланских рекламних материјала. Са њиховом хроматичном енергијом и ретким дизајном. Наши производи из Кине Ред, Империал Голд и Аппле Г произвели су готово култни широм свијета, с све већом потражњом од лаика и познаваоца.

Усвојивши стил управљања који је флексибилан и захтеван и строга политика осигурања квалитета, наша компанија је награђена захвалним признањима као што су ИСО9000 сертификација, СЕДЕКС и БСЦИ, ФДА-ЦНЦА сертификација и Генерал Миллс Глобал Фацтори Ассессмент Репорт. Међу најпознатијим именима која се сматрају нашим дугорочним партнерима су међународне луминарије као што су Унилевер, Нестле, Овалтине и Крафт, завидно стање које одражава апсолутну и бескомпромисну посвећеност нашим основним вриједностима: поштовање традиционалне традиције, потрага за техничким иновација и заштита интегритета пословања. Искрено и искрено проширујемо наш позив да радимо са било којом компанијом на побољшању свега. Чврсто верујемо да ће успостављена имена наћи сарадњу која ће допринети њиховој вриједности, док ће младе амбиције наћи у нама потребни катализатор, у виду врхунских производа по приступачним цијенама, како би их избјегли од заборава до признања.


Модерна канцеларија:

image001_副本.jpg


Производни погон:


201808271646471106328.jpg


Излозбени простор: