Церамиц Дог Бовлс

Керамичка кучка за кућне љубимце Анти-слип Боттом Мачка за пса за воду Бовл Фоод Бовл ● Размислите о типу материјала који желите у кутији за псе - неки материјали су издржљиви од других и желите да пронађете посуду за псе која ће трајати (нарочито ако је ваш пас је груб на пузавицама или ако планирате да га користите напољу). ● ......

Pošalji upit Ćaskanje sada

Керамичка кучка за кућне љубимце Анти-слип Боттом Цат кутија за воду Бовл Фоод Бовл

图片200_副本.jpg

Размислите о типу материјала који желите у кутији за псе - неки материјали су издржљиви од других и желите да пронађете посуду за псе која ће трајати (поготово ако је ваш пас грубо на кутијама за псе или ако намеравате да га користите напољу ).

图片201_副本.jpg

Размотрите величину и облик посуде - требало би да изаберете посуду за псе која је пропорционална величини вашег пса како би га лакше поједеле.

图片202_副本.jpg

Морате га чисти и чистити када се не користи. Оперите пса у врелом, сапуном водом једном дневно како бисте спречили раст бактерија.

图片203_副本.jpg

Размислите о томе колико је лако чишћење и санирање посуде - чишћење чаше помоћи ће вам да заштити свог пса од бактерија и других патогена.

图片204_副本.jpg

Излозбени простор:
Наша изложбена соба има много јефтиних керамичких промотивних кафа, шоље од керамичких магичних шоља, керамичке кружне шоље и керамичке посуде, пиринчеве посуде, плоче, шоље и тањир и тако даље.

图片205_副本.jpg

图片206_副本.jpg

Потврда:
Имамо СЕДЕКС 4 Пиллар, БСЦИ и ИСО9001 сертификат, а ми смо прошли ревизију АСЛ-а, Генерал Миллс. У међувремену, ми смо продавац НЕСТЛЕ-а, продавац НЕ је 100877641.

图片207_副本.jpg

Hot Tags: керамичке кесе за псе, Кина, произвођачи, фабрика, велепродаја, прилагођени, јефтини, попусти, ниска цена, направљени у Кини
Srodni proizvodi