Бела керамичка јела

Нова 2018 цветна децална штампа Боне-Цхина посуђе и плоче Округла бела керамичка посуђа десертна плоча за воћне торте Керамичка плоча дуго се користи у канцеларији и код куће код кафе и других пића. Сада више него икада, персонализоване керамичке плоче су популарне код куће, у ......

Pošalji upit Ćaskanje sada

Нова 2018 цветна децал штампа Боне-Цхина посуђе и плоче Округла бела керамичка посуђа десертна воћна торта плоча  

图片218_副本.jpg

Керамичка плоча дуго се користи у канцеларији и код куће за кафу и друга пића. Сада више него икада, персонализоване керамичке плоче за кафу су популарне код куће, у кафићима, ресторанима и предузећима.

图片219_副本.jpg

Керамичке плоче за кафу су еколошки прихватљиве и врло згодне. Промотивне керамичке плоче за кафу имају много практичних примена, од логотипа компаније до забаве странака.

QQ图片20180817170850_副本.jpg

Штампане чаше за кафу су начин комуникације персонализоване поруке на модеран начин. Штампане кафене шоље су лако дизајниране.
Керамичке плоче су потпуно функционалне за свакодневну употребу, сигурно за храну, као и машину за прање посуђа и микровалну пећницу.

图片220_副本.jpg

Поступак производње:
Из свих материјала и поступака, имамо строгу контролу. Направили смо корак по корак и контролисали квалитет за сваку процедуру.

图片221_副本.jpg

Време и време испоруке:
- Ми ћемо организовати масовну производњу само након потврђивања депозита налога;
- Време производње почиње од датума потврђеног депозита;
- За један од 20 "контејнера, производно време водеће по правилу бити 45 дана након потврђивања депозита;
- За један контејнер од 40 ", производно време је нормално 65 ДАНА након потврђивања депозита.

图片222_副本.jpg

Hot Tags: бела керамичка јела, Кина, произвођачи, фабрика, велепродаја, прилагођени, јефтини, попусти, ниска цена, направљени у Кини
Srodni proizvodi