Крпа за децу од керамике

Прилагођена крпеља за крпу за децу од керамике у Кини Ова фабрика у Кини директно продаје крушку крпу од 16оз произведена је са температуром од 1200 степени, не може се преживети бактерија, здрава и заштита животне средине. Квалитетна керамичка керамика високог квалитета. Схов Роом: Наша изложбена соба има много јефтиних ......

Pošalji upit Ćaskanje sada

Прилагођена крпица за децу из керамичке супе луда у Кини

图片12_副本.jpg

16оз Доручак Милк Муг / Соуп Муг / Чај Муг са прилагођеним дизајном
Артикал бр .: ХТ-СМ-108
Димензије: Д105 * Х88 * 60ММ
Материјал: керамика / камена
МОК: 5000ПЦС
Боја: бела са црвеном декалцу

Ова фабрика кинеске фабрике директно се продаје 16оз керамичке супе, произведена је са температуром од 1200 степени, не може се преживјети бактерија, здрава и заштита животне средине. Квалитетна керамичка керамика високог квалитета.

QQ图片20180817085204_副本.jpg

图片13_副本.jpg

Заштита животне средине и здравље минералних керамичких производа, ослобађање минерала током напретка пуцања, постоје здравствени ефекти.
Погодно за кување, погодно за супу или неку преносиву храну.

Излозбени простор:
Наша изложбена соба има много јефтиних керамичких промотивних кафа, шоље од керамичких магичних шоља, керамичке кружне шоље и керамичке посуде, пиринчеве посуде, плоче, шоље и тањир и тако даље.

图片14_副本.jpg

图片15_副本.jpg

Hot Tags: деција керамичка супа кугла, Кина, произвођачи, фабрика, велепродаја, прилагођени, јефтини, попуст, ниска цена, направљена у Кини
Srodni proizvodi